Aici poate fi textul referitor la autor
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

SALVATI NATURA! AVEM NEVOIE CU TOTII DE EA!!!!

 
 

Copii si natura

Noi suntem copii vostri.Dorim sa va spunem ca e normal ca voi adultii sa poluati si sa distrugeti mediu inconjurator pentru ca voua nu va pasa de viitor ,dar noua da , pentru ca noi vom trai in el.Voi adultii nu va ganditi la viitorul nostru deoarece nu veti mai fi acolo, der cu noi ce se va intamopla ?Se spune ca in 2012 va fi sfarsitul lumii.Ce se va intampla cunoi atunci?Copii va intreaba daca voua va pasa de noi cu adevarat si va roaga sa ii ajutati.
Natura, în sens larg, este echivalent cu lumea materială, universul fizic, universul material sau, simplu, univers, fire sau în termeni populari Mama natură; fenomenele lumii înconjurătoare, lumea anorganică şi organică.

„Natură” se referă la totalitatea lucrurilor şi fiinţelor din univers, lumea fizică înconjurătoare, cuprinzând vegetaţia, formele de relief, clima, la fenonenele fizice şi la viaţă, în general. Termenul nu include obiectele artificiale, create de om sau realizate printr-o acţiune de orice fel a omului. De asemenea, natura se deosebeşte de ceea ce denumim spiritual sau supranatural. Ca dimensiune, natura poate exista de la nivel subatomic până la nivel galactic.

Cuvântul îşi are originea în latinescul natura.

Având utilizări variate, astăzi cuvântul "natură" se poate referi generic la regnul vegetal sau animal, precum şi la felul în care anumite lucruri lipsite de viaţă interacţionează cauzând fenomene fizice sau geologice, sau legate de materie şi energie. De asemenea, se referă la ceea ce numim sălbăticie (animale sălbatice, stânci, păduri, ape şi în general acele lucruri ce nu au fost alterate cu sau fără ştiinţă de om (sau care persistă indiferent de acţiunea acestuia).
Totalitatea acţiunilor omului care influenţează natura sunt cuprinse într-un factor antropic.

Natura poate fi generic înţeleasă ca fiind constituită din: Pământ, viaţă, ecosistem, sălbăticie, frumuseţea naturii, materie şi energie, sau chiar natura aflată dincolo de planeta Pământ.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one